luni, 10 octombrie 2011

Confessions of a not so lady..


Reguli.Conformitate...Si uite asa ,incet..incet te pierzi..dispari ca persoana..ramai doar o umbra..
Nu.STOP.Nu vreau sa devin doar o umbra.
De mici ,ni sunt interzise fel si fel de lucruri sub pretextul ca ar fi TABU.De unde pana unde?! De ce sa ne fie rusine sa recunoastem pasiunile,de ce ne este frica sa pronuntam cuvinte precum 'SEX' , 'PULA', 'PIZDA'..?
De parca ar fi o lege scrisa care ne interzice sa vorbim despre lucruri care oricum ne trec prin cap..Despre sentimente si pasiuni pe care le traim ,in vise,fantzeii sau pur si simplu le gandim..
DA.Am curajul sa le pronunt,nu imi este rusine, si nu,probabil nu ma incadrez in categoria care va fi premiata pentru 'cea mai plictisitoare viata' ,dar macar mi-o traiesc.
Lady, o simpla definitie ar fi, o femeie manierata,cu standarde ridicate si un comportament impecabil..o LADY niciodata nu va vorbii deschis despre sex,nici nu se va gandii la sex,pentru asta ar fi o blastfemie..o LADY va lua sexul ca pe o povara..iar o femeie care se bucura de experientele sexuale va fi numita curva.Astea sunt regulile dupa care functioneaza societatea noastra.Daca adori sexul esti o curva? Ce parere aveti? Va place conformitatea asta in societate?

-Always a Lady -

7 comentarii:

 1. fiecare poate fi si lady si curva in felul sau...

  RăspundețiȘtergere
 2. Niciodată. Dacă sexul îți oferă plăcerea de care ai nevoie, dacă poți împărtăși sentimentul acesta cu cineva, de ce să fi numită curvă? Nu, curva e cea care e plătită să o facă cu mai mulți, dar dacă sexul e ceva care te încântă, nu văd de ce ar fi considerat tabu.

  RăspundețiȘtergere
 3. Orice femeie este o lady atâta timp cât nu strică casa altei femei... când se întâmplă asta, devine curvă! Asta-i părerea mea!... Normal că mie îmi plac curvele!

  RăspundețiȘtergere
 4. E frumos blogul dar schimbă culoarea fontului! Fă-o mai închisă!

  RăspundețiȘtergere
 5. Lady.....sau...femeie.... E o normalitate sa te gandesti la sex... Nu esti curva daca adori sexul esti OM.....parerea mea...

  RăspundețiȘtergere
 6. Nu sunt de acord..O lady are stilul ei manierat de face lucrurile sa para mai frumoase finute si decente..Nu imi plac femeile care vorbesc vulgar,denota un comportament lasciv,desfranat!o CURVA SI O LADY nu au comparatie!

  RăspundețiȘtergere
 7. Uite eu citesc in momentul acesta o carte despre bunele maniere.Oamenii imi spun ca mi se potriveste meloda she's a lady de la Tom Jones,dar nu vad sexul ca pe un tabu nicidecum ca pe o povara

  RăspundețiȘtergere